اگر تا امروز نمیدانستید که میتوان مک آدرس را از روی خود دستگاه خواند این متن را با دقت مطالعه کنید.
با استفاده از این روش دیگر نیازی به خرید مک آدرس برای آیفون 5S تا X نیست.
مراحل انجام:
ابتدا هارد جدید را پروگرام کنید. در این مرحله دیگر الزامی نیست که مک آدرس شما مک آدرس اصلی دستگاه باشد. بعد از نصب هارد جدید دستگاه را ریستور کنید سپس وقتی دستگاه در صفحه اکتیویشن (Hello) قرار گرفت دستگاه را با استفاده از مک یا ویندوز جیلبرک کنید و بعد از جیلبرک نرم افزار HW Reader را اجرا کنید.
توجه داشته باشید قبل از اجرای نرمافزار HW Reader، نرمافزار net framework. نسخه آخر بر روی سیستم شما نصب باشد. لازم به ذکر است در بعضی از سیستمها نرمافزار HW Reader اگر اجرا نشد شما باید تاریخ سیستم خود را 1 سال به عقب ببرید و مجدد نرمافزار HW Reader را اجرا کنید.
پس از اجرای نرمافزار، دستگاه را به سیستم متصل کنید و بر روی Hardware Reader کلیک کنید. در این مرحله نرمافزار یکسری فایل از روی دستگاه شما میخواند که شما به فایلهای BBPC یا BBPV جهت خواندن مک آدرس دستگاه نیاز دارید. در این مرحله شما نرمافزار اختصاصی تولزبازار که در فولدر برنامه Hardware Reader موجود است را اجرا کنید و از قسمت معرفی فایل، فایل BBPC یا BBPV را به نرمافزار معرفی کنید.
توجه داشته باشید این 2 فایل در تمامی دستگاهها موجود نیست و تنها یکی از این فایلها جهت خواندن مک آدرس کافیست. پس از معرفی فایل، شما مک آدرس وایفای و بلوتوث را بر روی صفحه مشاهده میکنید. دوباره شما باید اطلاعات جدید را روی دستگاه خود بارگذاری کنید؛ سپس دستگاه را ریستور کنید. حالا به راحتی دستگاه شما اکتیو شده و دیگر نیازی به خرید مک آدرس نیست. لازم به ذکر است برای بارگذاری مجدد دادهها در این حالت، سادهترین راه استفاده از مجیکو دیاگ یا BBOX میباشد.
[message_box bg=”#dddddd”]
2 باور غلط در ذهن متخصصین تلفن همراه وجود دارد:
- این اطلاعات از روی ایپرام خوانده میشود.
- این اطلاعات از روی بیس باند خوانده میشود.
در جواب این دسته از دوستان باید عرض کنیم که اطلاعات مک آدرس از روی هارد جدید دستگاه خوانده میشود اما چگونه؟
[/message_box]
وقتی هارد نو روی دستگاه قرار میدهید و دستگاه را ریستور میکنید، دستگاه بعد از ریستور شروع به نصب فایلهای سیستمی میکند. در این مرحله (خط بعد ریستور که پر میشود) تمامی اطلاعات اصلی در دستگاه بر اساس IMEI ساخته میشود و در قسمت Factory Data در دستگاه ذخیره میشود.
وقتی دستگاه بعد از ریستور به سیستم یا وایفای جهت اکتیو دستگاه متصل میشود، تمامی دادههای هارد جدید شما با قسمت Factory Data چک میشود. اگر همگی یکسان بود دستگاه مجوز اکتیو را از اپل دریافت میکند و اکتیو میشود. اگر متفاوت بود شما با ارور Unable to Active مواجه میشوید.
کاری که ما میکنیم برای خواندن اطلاعات اصلی دستگاه این است که ابتدا دستگاه را جیلبرک کرده تا به قسمت Factory Data دسترسی پیدا کنیم حال با استفاده از نرمافزار مورد نیاز اقدام به خارجسازی فایلهای مورد نظر میکنیم و با خواندن اطلاعات Factory Data به تمامی قسمتها دسترسی پیدا میکنیم.
لینک دانلود نرمافزار:
رمز فایل:
www.toolsbazar.net